Nieuwe vacatures

Start je carrière bij ZEST-Innovate of maak de volgende stap!

Vacatures: Project engineer & projectleider High Tech Systems

Heb jij onze nieuwe vacatures al gezien?  Je bent technisch hoger opgeleid en je bent klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Om aan de top te blijven willen we de allerbeste zijn en vragen we de allerbeste prestaties van onze mensen. Iedere dag weer. Onze projecten zijn innovatief, afwisselend en uitdagend. Complex ook, maar niet zodanig dat je de context niet meer kunt volgen. Projecten worden uitgevoerd, intern bij ZEST-Innovate of op locatie bij onze opdrachtgevers en/of partners. Bij ons maak je op je eigen vakgebied het verschil en doe je dus het werk waarvoor je ingenieur bent geworden.

Uitdagende functies met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Een marktconform salaris. Vrijheid en veel verantwoordelijkheid. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. WIA hiaat verzekering, collectieve ongevallenverzekering, pensioen verzekering). Flexibele werktijden, aandacht voor werk- en privébalans en duurzaamheid. (Wij zijn gevestigd in Son vlak bij de A2 en A50.) Zest is gevestigd in Son vlak bij de A2 en A50. Ook zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Eindhoven – Zest Innovate 15 minuten).

Heb je interesse om als Projectleider of Project engineer bij een uitdagende club aan de slag te gaan, neem dan contact op met één van de directieleden: Cyrille Gradus cgradus@zest-innovate.eu (06-43265231) of Willem van Reisen wvreisen@zest-innovate.eu (06-51985058).

Bekijk vacatures (2):

Project engineer

Projectleider High Tech Systems

ZEST foto

1

Geconditioneerde testruimte

10

Jaar ervaring

25

Specialisten

550

Werkplaats m²