Ons netwerk

HET NETWERK VAN ZEST-INNOVATE

Samenwerken is essentieel. Door de belangrijkste disciplines in huis te hebben en daarnaast samen te werken met een groot netwerk van vaste partijen, kunnen wij onze service bieden. Wij maken gebruiken van ons netwerk in het belang van onze opdrachtgevers.  Onze expertise wordt aangevuld met de kennis en kunde van ons netwerk. Op het moment dat gespecialiseerde advies of disciplines wenselijk zijn kunnen wij een beroep doen op ons netwerk.

Bildschirmfoto 00   um

CMSE®, Certified Machinery Safety Expert

Zest Innovate is CMSE en Certified Machinery Safety Expert gecertificeerd. De Certified Machinery Safety Expert (CMSE®) is een wereldwijd erkende kwalificatie die een alomvattende benadering van machineveiligheid mogelijk maakt.

Ontwerp zonder titel   0 0 0T

Brainport Industries

ZEST-Innovate is aangesloten bij de coöperatie Brainport Industries.  Brainport Eindhoven is een innovatief ecosysteem in Zuidoost-Brabant.

mikrocentrum zest innovate

Mikrocentrum - High Tech Platform

ZEST-Innovate is aangesloten bij de onafhankelijke kennis- en netwerkorganisatie high-tech platform van het Mikrocentrum.  Wij werken samen met een groot netwerk van industriële organisaties, (semi) overheden, kennis- en onderwijsinstellingen.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.  ZEST-Innovate is een erkend leerbedrijf voor het opleiden van mbo-studenten.