OVER ONS

ZEST-Innovate

Uw Partner In High Tech Tooling En Speciaal Machinebouw

Denken en doen. Ontwikkelen, bouwen en testen in onze eigen werkplaats.

Over ons

Het is onze missie om voor derden high tech systemen en apparaten te ontwikkelen met een zo groot mogelijke verantwoordelijkheid voor het succes van het project voor de klant.

De ontwikkelingen die wij vandaag uitvoeren, moeten morgen het succes zijn van onze klanten die ons hun vertrouwen schenken. En dit vertrouwen heeft veelal een veel grotere waarde dan de omvang van onze opdrachten. Dit geldt zeker voor het risico dat onze klanten vaak nemen om op voorhand te investeren in de nieuwe ontwikkelingen die ze bij ons uitbesteden.

Wij delen dit risico graag met onze opdrachtgevers. Met vernieuwende businessmodellen die verder reiken zodat het succes van onze klanten ook het onze wordt en dus ons succes ook dat van hen.

teamfoto zest

Missie & Visie

ZEST-Innovate heeft samenwerken hoog in het vaandel staan. Zowel onze missie als visie spreken dit uit.

  • Onze visie: er is een groeiende behoefte aan samenwerking waarbij toonaangevende kennis wordt gecombineerd met ondernemersgeest.
  • Onze missie: Het ontwikkelen en bouwen van systemen en apparaten met een zo groot mogelijke verantwoordelijkheid voor het succes van het project voor de klant.

Onze belangrijke pijlers:

High tech tooling en kwalificatietools voor de grote system suppliers; Special Machines, vooral voor de regionale kunststofindustrie; Medical equipment; Engineering services.

De specialisten

Waar we met 25 medewerkers de modernste technologieën, technieken en teamwork inzetten om van uw ideeën een succes te maken en uitdagingen vertalen in oplossingen. ZEST-Innovate is een mensenbedrijf, de medewerkers maken ons bedrijf en het verschil. Zij staan centraal in onze organisatie.

De oprichters

Wij zijn er dus van overtuigd dat door meer en beter op vele niveaus in de keten samen te werken we elkaar kunnen versterken en verbeteren. Maak kennis met Willem en Cyrille.

Willem

Willem van Reisen

Willem studeerde werktuigbouwkunde in Eindhoven. Daarna werkte hij 20 jaar bij een groot ingenieursbureau. Hij begon daar als tekenaar/constructeur en groeide in die jaren door tot algemeen directeur. In 2012 is hij – samen met zijn vrouw Cyrille – gestart met ZEST-Innovate. Het succes van ZEST-Innovate maakt dat klanten steeds vaker vragen om innovatieve oplossingen en kandidaten aankloppen voor een leuke baan.

Het is Willems ambitie om vanuit ZEST-Innovate mensen te helpen hun technische dromen waar te maken.

cyrille-gradus

Cyrille Gradus

Cyrille heeft na haar studie in de voedingsleer o.a. 20 jaar gewerkt bij een landelijke uitzendorganisatie in diverse (regio)management functies. Vanaf 2006 is zij zelfstandig ondernemer. Allereerst als HR consultant bij technische bedrijven.

In 2012 heeft zij samen met Willem van Reisen Zest opgericht en mede uitgebouwd tot wat het nu is, een multidisciplinair ingenieursbureau waar de medewerker centraal staat. Cyrille heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda staan.

Haar motto is om iets te bereiken moet je het gewoon doen!