Bel ons: 0499 323280 View the English version

Over ons

Zeilen is een van de oudste technologiën. Duizenden jaren geleden al leerde de mensheid windkracht te gebruiken om zichzelf en zware lasten over grote afstanden te verplaatsen.
Door de jaren heen, is zeilen altijd High Tech geweest en gebleven. Met name aan onze technologie op het gebied van zeilschepen in de gouden eeuw danken wij onze welvaart. Want als geen ander land waren wij in staat om grotere en snellere zeilschepen te bouwen. Mede dankzij een andere Hollandse innovatie. De windgedreven houtzaagmolen. Het ASML van toen.
En zeilen is nog steeds High Tech. In weinig andere sporten vind je zo'n unieke combinatie van moderne materialen, technologiën, technieken en fysiek teamwork als in de zeilsport.

Welkom op de Zest!

Zeiltochten zijn als projecten.
Je weet waar je begint. En je weet waar je wilt eindigen. Maar je weet ook dat het het nooit gaat zoals je eigenlijk zou willen.
De wind is veranderlijk. En zo ook het weer en de andere omstandigheden. Je hebt tegenvallers. Maar ook meevallers.
Maar uiteindelijk kom je altijd op je bestemming. Als je het maar verantwoord doet. En samen. Want ook al kun je nog zo goed zeilen, je kunt het niet alleen.

Welkom bij ZEST Innovate!

Waar we met 25 medewerkers de modernste technologiën, technieken en teamwork inzetten om van uw ideeën een succes te maken.

Onze visie

In onze visie zal er in de markt van ontwikkeling van high tech systemen en apparaten een groeiende behoefte zijn aan partijen die in samenwerking toonaangevende kennis combineren met ondernemingsgeest.

Kennis en kunde alleen zijn niet langer genoeg. Lef en durf zijn nodig om van de Brainport Regio een blijvend succes te maken. Het High Tech MKB moet zich hierbij niet langer alleen laten leiden door de grote OEM bedrijven uit de regio. We moeten samen de handen ineen slaan om onze technologiën internationaal naar de markt te brengen. 

Onze missie

Het is onze missie om voor derden high tech systemen en apparaten te ontwikkelen met een zo groot mogelijke verantwoordelijkheid voor het succes van het project voor de klant.

De ontwikkelingen die wij vandaag uitvoeren, moeten morgen het succes worden van onze klanten die ons hun vertrouwen schenken. En dit vertrouwen heeft veelal een veel grotere waarde dan de omvang van onze opdrachten. En dat geldt zeker voor het risico dat onze klanten vaak nemen om op voorhand te investeren in de nieuwe ontwikkelingen die ze bij ons uitbesteden.

Wij delen dit risico graag met onze opdrachtgevers. Met vernieuwende businessmodellen die verder reiken zodat het succes van onze klanten ook het onze wordt en dus ons succes ook dat van hen.