CMSE - Certified Machinery Safety Expert

  • Home
  • NIEUWS
  • CMSE - Certified Machinery Safety Expert

Officieel CMSE - Certified Machinery Safety Expert

ZEST-Innovate is Certified Machinery Safety Expert gecertificeerd. Deze onafhankelijk internationaal erkende training biedt een uitgebreid overzicht van machineveiligheid. Collega Erwin is met vlag en wimpel geslaagd!

Over CMSE - Certified Machinery Safety Expert

De Certified Machinery Safety Expert (CMSE®) is een wereldwijd erkende kwalificatie die een allesomvattende benadering van machineveiligheid mogelijk maakt. Deze training is het resultaat van een samenwerking tussen Pilz en TUV NORD, twee vooraanstaande internationale experts op het gebied van machineveiligheid. CMSE® is de meest toonaangevende machineveiligheidstraining in zijn soort, en de instructeurs beschikken over uitgebreide ervaring in dit vakgebied. Ze gebruiken praktijkvoorbeelden om deelnemers zowel theoretisch als praktisch inzicht te bieden.

Pilz, gevestigd in Duitsland, levert innovatieve diensten, trainingen en producten op het gebied van machineveiligheid en heeft een wereldwijd netwerk van 40 bedrijven.

TUV NORD, met dochteronderneming TUV NORD CERT, is een internationale certificeringsinstantie aanwezig in meer dan 70 landen. Ze bieden diepgaande expertise door gekwalificeerde experts en auditors, en staan garant voor de hoogste competentie op het gebied van certificering. Kortom, CMSE® biedt een uitgebreide benadering van machineveiligheid en wordt ondersteund door twee wereldwijd erkende leiders op dit gebied.

zest foto
zest foto
zest foto