TOOLING

TOOLING

ZEST-Innovate heeft ruimte ervaring in het ontwikkelen van tooling. Als het nu gaat voor montage, las of soldeermallen, hulpgereedschappen, of volledige ergonomische montage cel met stapsgewijze instructies en controles. ZEST-Innovate investeert in de relatie met de klant, om tot een oplossing te komen die specifiek bij deze klant het beste werkt.

De tooling heeft als doel de operator te ontlasten, zodat deze bijvoorbeeld eenvoudig kan monteren, lassen of solderen zonder dat hij of zij daar een extra paar handen voor nodig heeft. De mallen kunnen variëren van elektromechanische systemen met verschillende controle mogelijkheden tot mallen opgebouwd uit laser gesneden plaatwerk voor bijvoorbeeld het lassen van leidingen. Of zorgen dat de producten die gemaakt worden gelijk 100% volledige controleert zijn (doormiddelvan sensoren en/of camera’s) .

De hulpstukken die ZEST-Innovate ontwikkeld kunnen variëren van opzetstukken voor op een oment sleutel tot volledig uitgeruste karren/werkplekken.

ZEST-Innovate is van alle markten thuis en geen hulpstuk is te eenvoudig of te complex. Door af te stemmen met de klant zorgen wij voor een tool die past bij de oplossing en bij de klant en zijn personeel.

Expertise Tooling logo