Eindassemblage testtool

ZEST levert testtool succesvol op

Van idee tot realisatie is er een testtool ontworpen die onder andere test en kwalificeert op gemiste pulsen. Hiermee worden controle functies en dus de levensduur van de te testen machines verbeterd. De machine kan nauwkeurig controleren of de sensoren en motoren van de assemblage optimaal functioneren. Met strikte minimale waarden als maatstaf monitort het systeem gedetailleerde gegevens over de kwaliteit en prestaties.

De operator kan een testrapport genereren, waardoor deze snel de conditie van de sensoren en motoren kan evalueren. Deze functionele benadering zorgt ervoor dat de operator de kwaliteit van zowel nieuwe als gereviseerde assemblages kan waarborgen en problemen sneller kan identificeren, waardoor de productiviteit toeneemt.

Zest

Bij het ontwerpen van de eindassemblage testtool hebben we niet alleen gefocust op technologische precisie, maar ook op gebruiksvriendelijkheid voor de operator. Dit is terug te zien in de overzichtelijke user interface met live diagnose en statistieken.

De machine is zo ontworpen dat deze op een bestaande trolley gemonteerd kan worden, wat in combinatie met de gekozen materialen en gasveer zorgt voor een veilige en ergonomische werkplek.

Deze testtool bootst de originele aansturing van de klant na, en is een combinatie van een moderne aansturing en de originele versterkers uit de jaren ’90 tool.