Bel ons: 0499 323280 View the English version

Werken bij Zest

A Zest for Life

Zest is a positiv trait reflecting a person’s approach to life with anticipation, energy, enthusiasm and excitement.

Om aan de top te blijven willen we de allerbeste zijn en vragen we de allerbeste prestaties van onze mensen. Iedere dag weer.

Onze projecten zijn innovatief, afwisselend en uitdagend. Complex ook, maar niet zodanig dat je de context niet meer kunt volgen.

Projecten worden uitgevoerd, intern bij Zest of op locatie bij onze opdrachtgevers en/of partners. Bij ons maak je op je eigen vakgebied het verschil en doe je dus het werk waarvoor je ingenieur bent geworden.
Door de diversiteit in projecten, kom je steeds weer in aanraking met nieuwe en andere technologieën en leer je van iedere opdracht opnieuw weer bij. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel!

Onze opdrachtgevers hebben allemaal ambitie. De ambitie om steeds een stap voorwaarts te maken. Sneller, slimmer, nauwkeuriger. Zij doen dit door te innoveren. Samen met Zest.
Werken bij Zest is iedere dag met plezier weer op om binnen een informeel, multidisciplinair team weer aan de slag te gaan!

Monteur Mechatronica (BBL)

Ben jij altijd bezig met techniek & sleutelen en ga je een BBL (niveau3/4) volgen? Dan hebben wij DE leerwerkplek voor je en moet je zeker kennis komen maken!
Lees meer over Monteur Mechatronica (BBL) →

Ambitieuze PLC- Software Engineer

We zoeken een nieuwe collega dit het leuk vind om de theorie ook echt in de praktijk te brengen.
Lees meer over Ambitieuze PLC- Software Engineer →

Accountmanager/Ondernemer Zest People

Ben jij commercieel, ondernemend en heb je eerder binnen de technische detacheringswereld gewerkt? Zijn de meeste facetten van het technische detacheringsvak inmiddels bekend en overweeg je al een tijdje om een stap te maken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou!
Lees meer over Accountmanager/Ondernemer Zest People →

Lead Engineer

We zijn een leuk, jong ambitieus bedrijf. We groeien hard en willen daarom ons team graag versterken.
Lees meer over Lead Engineer →

Mechatronisch design engineer

Als design engineer ontwerp je modules en apparaten. Je doet dit zelfstandig of als deelnemer in een groter projectteam. Afhankelijk van de complexiteit ben je zelf verantwoordelijk voor het geheel. Hierbij heb je dan vaak zelf rechtstreeks contact met onze klant. Je werkt je ontwerpen zelf uit of begeleidt een collega engineer daarbij. Zo nodig zorg je aansluitend ook voor de realisatie en juiste werking van je ontwerp.
Lees meer over Mechatronisch design engineer →

Junior Mechanical Engineer

Je ontwerpt modules en apparaten en werkt dit uit tot een complete detaillering. Je doet dit zelfstandig of als deelnemer in een groter projectteam. Afhankelijk van de complexiteit ben je zelf verantwoordelijk of samen met anderen. Hierbij heb je dan vaak zelf rechtstreeks contact met onze klant. Zo nodig zorg je aansluitend ook voor de realisatie en juiste werking van je ontwerp.
Lees meer over Junior Mechanical Engineer →