Bel ons: 0499 323280 View the English version

Werken bij Zest

A Zest for Life

Zest is a positiv trait reflecting a person’s approach to life with anticipation, energy, enthusiasm and excitement.

Om aan de top te blijven willen we de allerbeste zijn en vragen we de allerbeste prestaties van onze mensen. Iedere dag weer.

Onze projecten zijn innovatief, afwisselend en uitdagend. Complex ook, maar niet zodanig dat je de context niet meer kunt volgen.

Projecten worden uitgevoerd, intern bij Zest of op locatie bij onze opdrachtgevers en/of partners. Bij ons maak je op je eigen vakgebied het verschil en doe je dus het werk waarvoor je ingenieur bent geworden.
Door de diversiteit in projecten, kom je steeds weer in aanraking met nieuwe en andere technologieën en leer je van iedere opdracht opnieuw weer bij. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel!

Onze opdrachtgevers hebben allemaal ambitie. De ambitie om steeds een stap voorwaarts te maken. Sneller, slimmer, nauwkeuriger. Zij doen dit door te innoveren. Samen met Zest.
Werken bij Zest is iedere dag met plezier weer op om binnen een informeel, multidisciplinair team weer aan de slag te gaan!

Projectleider High Tech Systems

Als Projectleider High Tech Systems ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projecten die wij doen voor de High Tech industrie. Heb jij de leidinggevende vaardigheden of een gezonde ambitie om deze nu te ontwikkelen? Solliciteer dan direct!
Lees meer over Projectleider High Tech Systems →

Operations Engineer

Je bent de spin in het web van ons technisch gedreven jong, groeiend en bloeiend bedrijf!
Lees meer over Operations Engineer →

Electrical engineer

Ben je een engineer met werkervaring in werktuigbouw, electro mechanica of mechatronica en vind je buiten een goed salaris a “Zest for Life ”(positiv psychology) belangrijk? Dan moeten wij zeker eens kennismaken!
Lees meer over Electrical engineer →

Mechatronisch design engineer

Als design engineer ontwerp je modules en apparaten. Je doet dit zelfstandig of als deelnemer in een groter projectteam. Afhankelijk van de complexiteit ben je zelf verantwoordelijk voor het geheel. Hierbij heb je dan vaak zelf rechtstreeks contact met onze klant. Je werkt je ontwerpen zelf uit of begeleidt een collega engineer daarbij. Zo nodig zorg je aansluitend ook voor de realisatie en juiste werking van je ontwerp.
Lees meer over Mechatronisch design engineer →